Σύνδεση Μελών

Σύνδεση με προνόμια ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019

Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΛ.Ι.Ν.Τ., μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον,η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2019 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας με μεγάλη συμμετοχή μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων.

Περισσότερα...

ATMA Conference

ATMA will hold its 117th annual technical conference in October 2019 in Paris
The paper proposals should be sent before February the 28th.
To submit a paper, please fill the form available on www.atma.asso.fr and send it by email to Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 η προγραμματισμένη από το Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.) απονομή πλακέτας στον οργανισμό DNV- GLγια την πολύτιμη βοήθεια και δωρεά που παρείχε στο Ινστιτούτο.

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ετήσια Συνάντηση Ναυτικής Τεχνολογίας 2018 & Απονομή Βραβείου ΕΛ.Ι.Ν.Τ. 2018

Την 4η και 5η Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου η 12η  Ετήσια Συνάντηση Ναυτικής Τεχνολογίας.

Το φετινό Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας με τίτλο: “MARINETECHNOLOGYIN 2020: SMARTER & GREENER” εστίασε στις προκλήσεις αλλά και τις τάσεις που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον της παγκόσμιας ναυτιλίας μετά το 2020, μια χρονιά ομολογουμένως ορόσημο για τον κλάδο μας.

Περισσότερα...

Απονομή Τιμητικής Πλακέτας στον καθ. Αντώνη Αντωνίου

Tο Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη από το Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. βράβευση με ειδική πλακέτα του Oμότιμου Kαθηγητή του ΕΜΠ Αντώνη Αντωνίου για την πολύτιμη δωρεά του 600 τόμων από την τεχνική του βιβλιοθήκης.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.), συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Ημέρες Θάλασσας 2018» του Δήμου Πειραιά, διοργανώνοντας την εκδήλωση με θέμα: «Επιβίωση στη Θάλασσα».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλοίο «KNOSSOS PALACE» των Μινωικών Γραμμών,  στο Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00π.μ – 13:00μ.μ..

Περισσότερα...

Τεχνικό Σεμινάριο"Marine LNG : Prospects and Barriers"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τεχνικό Σεμινάριο ΕΛ.Ι.Ν.Τ. κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «Ποσειδώνια 2018» με θέμα : “Marine LNG : Prospects and Barriers”.

Με μεγάλη συμμετοχή ακροατηρίου πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.) την Πέμπτη 7 Ιουνίου, σε αίθουσα συνεδριάσεων που προσέφεραν οι διοργανωτές  της Έκθεσης των Ποσειδωνίων, με θέμα : «Marine LNG : Prospects and Barriers».

Τους 80 και πλέον παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. κ. Μιχαήλ Μαντζαφός, ζητώντας την κατανόηση από τους όρθιους, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων της Αίθουσα.

Το συντονισμό του Σεμιναρίου είχε ο Δρ. Νικόλαος Λιάπης. Στο πρώτο μέρος οι κ.κ. Ευάγγελος Μπουλουγούρης, Άννα Αποστολοπούλου, Στέλιος Μπίκος, Τατιάνα Ελευθεριάδου παρουσίασαν επί μέρους πτυχές του θέματος. Στο δεύτερο πάνελ, οι κ.κ. Αντώνης Τρακάκης και Σταύρος Χατζηγρηγόρης ανέπτυξαν τις απόψεις τους επί των προοπτικών της χρήσης του LNG στη ναυτιλία.