Σύνδεση Μελών

Σύνδεση με προνόμια ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Ειδήσεις

Απονομή Τιμητικής Πλακέτας στον καθ. Αντώνη Αντωνίου

Tο Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη από το Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. βράβευση με ειδική πλακέτα του Oμότιμου Kαθηγητή του ΕΜΠ Αντώνη Αντωνίου για την πολύτιμη δωρεά του 600 τόμων από την τεχνική του βιβλιοθήκης.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.), συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Ημέρες Θάλασσας 2018» του Δήμου Πειραιά, διοργανώνοντας την εκδήλωση με θέμα: «Επιβίωση στη Θάλασσα».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλοίο «KNOSSOS PALACE» των Μινωικών Γραμμών,  στο Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00π.μ – 13:00μ.μ..

Περισσότερα...

Τεχνικό Σεμινάριο"Marine LNG : Prospects and Barriers"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τεχνικό Σεμινάριο ΕΛ.Ι.Ν.Τ. κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «Ποσειδώνια 2018» με θέμα : “Marine LNG : Prospects and Barriers”.

Με μεγάλη συμμετοχή ακροατηρίου πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.) την Πέμπτη 7 Ιουνίου, σε αίθουσα συνεδριάσεων που προσέφεραν οι διοργανωτές  της Έκθεσης των Ποσειδωνίων, με θέμα : «Marine LNG : Prospects and Barriers».

Τους 80 και πλέον παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. κ. Μιχαήλ Μαντζαφός, ζητώντας την κατανόηση από τους όρθιους, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων της Αίθουσα.

Το συντονισμό του Σεμιναρίου είχε ο Δρ. Νικόλαος Λιάπης. Στο πρώτο μέρος οι κ.κ. Ευάγγελος Μπουλουγούρης, Άννα Αποστολοπούλου, Στέλιος Μπίκος, Τατιάνα Ελευθεριάδου παρουσίασαν επί μέρους πτυχές του θέματος. Στο δεύτερο πάνελ, οι κ.κ. Αντώνης Τρακάκης και Σταύρος Χατζηγρηγόρης ανέπτυξαν τις απόψεις τους επί των προοπτικών της χρήσης του LNG στη ναυτιλία.