Σύνδεση Μελών

Σύνδεση με προνόμια ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Συνάντηση Προεδρείου ΕΛ.Ι.Ν.Τ με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ι.Πλακιωτάκη

Την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.), αποτελούμενο από τους κ.κ. Μιχαήλ Μαντζαφό, Πρόεδρο- Γρηγόρη Γρηγορόπουλο, Γενικό Γραμματέα- Γεώργιο Βοζίκη, Πρόεδρο Ελεγκτικής Επιτροπής. Το Προεδρείο του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. ενημέρωσε τον Υπουργό για την συνεχή συμβολή του Ινστιτούτου στον Ελληνικό και Διεθνή Ναυτιλιακό χώρο.
Ειδικότερα έγινε αναφορά στα παρακάτω θέματα:
1. Σταθερή και μόνιμη συνεργασία -συμμετοχή του Ινστιτούτου σε συνεδριάσεις του IMO με συμβουλευτικό χαρακτήρα.
2. Υποβολή προτάσεων επί θεμάτων Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ν.Ε.Ε.).
3. Στενή συνεργασία του Ινστιτούτου με Ελληνικά και Ευρωπαϊκά κέντρα ερευνών και με Ναυτιλιακούς επαγγελματικούς φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού σε θέματα ναυτικής τεχνολογίας.
4. Εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις για τις νέες απαιτήσεις της Ναυτιλίας σε Δημόσιες σχολές και Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού.

Το Προεδρείο ανακοίνωσε στον κ. Υπουργό ότι το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε θέματα που θα ζητηθούν από τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου.
Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε την διοίκηση του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. προσβλέποντας σε περαιτέρω ενέργειες.
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

TRAINING WORKSHOP, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ «ΕΛΙΝΤ» / «MAR.TEC.M.A.» / «Ε.Ε.Δ.Ε.» ΣΤΙΣ 19 & 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
«ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2013» / ΑΘΗΝΑ & «HE.M.E.EXPO. 2013» / ΣΑΓΚΑΗ

Σε συνέχεια της προηγούμενης – ενημερωτικής εσπερίδας που οργανώθηκε

Περισσότερα...
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Το καθιερωμένο βραβείο ΕΛ.Ι.Ν.Τ απονεμήθηκε φέτος κατά τη διάρκεια του Επίσημου Δείπνου στο Ναυτικό Όμιλος Ελλάδος στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη μεγάλη του προσφορά στο ναυτιλιακό χώρο αλλά και για το σημαντικό κοινωνικό έργο.

Περισσότερα...
Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ TOY 9ου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΑΥΤΙΚΗΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 08/04/2014 με πρωτοβουλία του «Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας» πραγματοποιήθηκε

Περισσότερα...
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΕΣΠΕΡΙΔΑ – “HEPHAESTUS 2013” ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/03/2013

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση του forum «Ήφαιστος 2013» την Παρασκευή 29/03/2013 στις εγκαταστάσεις της «Environmental Protection Engineering» – E.P.E. S.A. Περισσότερα...