ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019

Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΛ.Ι.Ν.Τ., μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον,η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2019 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας με μεγάλη συμμετοχή μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων. Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ., κ. Μιχαήλ Μαντζαφός, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο του Ινστιτούτου. Στη συνέχεια ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. να συνεχίσει δυναμικά το έργο του με διοργάνωση εκδηλώσεων και με ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της Ναυτικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα.
Το φλουρί της πίτας του Δ.Σ. και των Επιτροπών του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. κέρδισε το Ινστιτούτο. Την κοπή της Πίτας ακολούθησε ελαφρύ γεύμα, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Technava S.A., καθώς και κλήρωση δώρων.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. στη Ναυτιλιακή Κοινότητα.