ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.), συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Ημέρες Θάλασσας 2018» του Δήμου Πειραιά, διοργανώνοντας την εκδήλωση με θέμα: «Επιβίωση στη Θάλασσα».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλοίο «KNOSSOS PALACE» των Μινωικών Γραμμών,  στο Κεντρικό Λιμάνι του Πειραιά, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00π.μ – 13:00μ.μ..
H κα Καλλιόπη Ηλιάδη, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής ΕΛ.Ι.Ν.Τ. ανέπτυξε με διαδραστικό τρόπο το θέμα της χρήσης των μέσων διάσωσης. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι χωρίστηκαν σε ομάδες και περιηγήθηκαν στο πλοίο συνοδευόμενοι από Αξιωματικούς του, για να παρατηρήσουν από κοντά  τα σωστικά μέσα που διαθέτει.

Στους συμμετέχοντες έγινε επίδειξη, από τεχνικούς της εταιρείας Technava S.A., μίας πνευστής σωσίβιας σχεδίας με τον σωστικό εξοπλισμό που περιέχει.

Το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης αυτής.