ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΧΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Στην εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας (Ε.Ε.Κ.Φ.Ν.), που έγινε την Παρασκευή 17/2/2017 στο κρουαζιερόπλοιο NEFELI, βραβεύτηκε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.), κος Μιχαήλ Μαντζαφός.
Ο κος Μαντζαφός βραβεύτηκε για τη μεγάλη συμβολή του στην εφαρμογή Κανονισμών Ασφαλείας στα πλοία,από θέση που επί χρόνια κατέχει στον διεθνώς αναγνωρισμένο Νηογνώμονα Lloyds Register, καθώς και για την συμβολή του στο έργο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας, ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ., σε ποικίλα θέματα και, ιδιαίτερα, σε αυτά που συνδέονται με τα νέα μέτρα που λαμβάνονται Διεθνώς για τον περιορισμό των ρύπων στην ατμόσφαιρα, οι οποίοι προέρχονται από τη λειτουργία των μηχανών των πλοίων.