Σύνδεση Μελών

Σύνδεση με προνόμια ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Επανεκλεγείς Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. ο Θεόδωρος Βενιάμης

Στo τιμόνι της προεδρίας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) για μια ακόμη τριετή θητεία ο Θεόδωρος Βενιάμης, ο οποίος επανεξελέγη μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΕΕ πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου και ο κ. Βενιάμης, αφού προέβη στον απολογισμό των πεπραγμένων της Ενωσης για το 2011, έκανε δηλώσεις και εκτενή αναφορά στις ναυτιλιακές εξελίξεις, σε εθνικό, κοινοτικό και διεθνές επίπεδο, για το ίδιο έτος.

Οι εργασίες της Συνέλευσης συνεχίσθηκαν με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης. Η σύνθεση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, Αντιπρόεδροι οι κ.κ. : Χρήστος Κανελλάκης και Μιχαήλ Χανδρής, Γραμματείς οι κ.κ. : Παναγιώτης Λασκαρίδης και Κωνσταντίνος Μαρτίνος, Ταμίας ο κ. Δρ. Ματθαίος Δημ. Λώς και Αναπλ. Ταμίας ο κ. Αναστάσιος Παπαγιαννόπουλος.

Πηγή: E.E.E.

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

TRAINING WORKSHOP, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ «ΕΛΙΝΤ» / «MAR.TEC.M.A.» / «Ε.Ε.Δ.Ε.» ΣΤΙΣ 19 & 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
«ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2013» / ΑΘΗΝΑ & «HE.M.E.EXPO. 2013» / ΣΑΓΚΑΗ

Σε συνέχεια της προηγούμενης – ενημερωτικής εσπερίδας που οργανώθηκε

Περισσότερα...
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Το καθιερωμένο βραβείο ΕΛ.Ι.Ν.Τ απονεμήθηκε φέτος κατά τη διάρκεια του Επίσημου Δείπνου στο Ναυτικό Όμιλος Ελλάδος στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη μεγάλη του προσφορά στο ναυτιλιακό χώρο αλλά και για το σημαντικό κοινωνικό έργο.

Περισσότερα...
Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ TOY 9ου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΑΥΤΙΚΗΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 08/04/2014 με πρωτοβουλία του «Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας» πραγματοποιήθηκε

Περισσότερα...
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΕΣΠΕΡΙΔΑ – “HEPHAESTUS 2013” ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/03/2013

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση του forum «Ήφαιστος 2013» την Παρασκευή 29/03/2013 στις εγκαταστάσεις της «Environmental Protection Engineering» – E.P.E. S.A. Περισσότερα...