Εγγραφές Μελών

Ιnfo Desk

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Εκδηλώσεις, Διαλέξεις, Ομιλίες, Συνέδρια, Εκδόσεις, Ενημερωτικά Δελτία, Σεμινάρια, και λοιπές δραστηριότητες του Ινστιτούτου που προάγουν την ανάπτυξη της Ναυτικής Τεχνολογίας, απευθυνθείτε στα Γραφεία ΕΛ.Ι.Ν.Τ., Σκουζέ 14, Πειραιάς, τηλ. : 210 – 41.86.062 και στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προνόμια Μελών

Προνόμια Μελών

Με απόφαση του Δ.Σ. τα μέλη απολαμβάνουν προνομίων σε σχέση με πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του ΕΛ.Ι.Ν.Τ.      (Σκουζέ 14, Πειραιάς, 3ος Όροφος), άρθρα και μελέτες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα (www.elint.org.gr), συμμετοχή στο Ετήσιο Συνέδριο ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και σεμινάρια ναυτικής τεχνολογίας.

Αίτηση Μέλους


Αίτηση εγγραφής

Τα υποψήφια νέα μέλη αφού λάβουν γνώση του Καταστατικού του ΕΛΙΝΤ και των υποχρεώσεων καταβολής συνδρομών, συμπληρώνουν την αίτηση εγγραφής η οποία περιλαμβάνει σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Η εγγραφή νέου μέλους προτείνεται από δύο μέλη του ΕΛΙΝΤ προς το Δ.Σ. το οποίο και αποφασίζει σύμφωνα με τις καταστατικές προβλέψεις.

Όλα τα μέλη υποχρεούνται να τακτοποιούν τις συνδρομές εκάστου έτους εντός του πρώτου τριμήνου, σε συνεννόηση με τη Γραμματεία.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, ή για να γίνετε μέλος ΕΛ.Ι.Ν.Τ., απευθυνθείτε στα Γραφεία του Ινστιτούτου, Σκουζέ 14, Πειραιάς, τηλ. : 210 – 41.86.062.

Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε σχετική αίτηση Προεγγραφής σας στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αποδέκτες το Δ.Σ. και τις αρμόδιες Επιτροπές του Ινστιτούτου.

Club ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Για να εγγραφείτε στο Club Δραστηριοτήτων EΛ.Ι.Ν.Τ, απευθυνθείτε στα Γραφεία του Ινστιτούτου, Σκουζέ 14, Πειραιάς, τηλ. : 210 – 41.86.062  ή αποστείλετε σχετικό αίτημα στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

TRAINING WORKSHOP, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ «ΕΛΙΝΤ» / «MAR.TEC.M.A.» / «Ε.Ε.Δ.Ε.» ΣΤΙΣ 19 & 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
«ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2013» / ΑΘΗΝΑ & «HE.M.E.EXPO. 2013» / ΣΑΓΚΑΗ

Σε συνέχεια της προηγούμενης – ενημερωτικής εσπερίδας που οργανώθηκε

Περισσότερα...
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Το καθιερωμένο βραβείο ΕΛ.Ι.Ν.Τ απονεμήθηκε φέτος κατά τη διάρκεια του Επίσημου Δείπνου στο Ναυτικό Όμιλος Ελλάδος στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη μεγάλη του προσφορά στο ναυτιλιακό χώρο αλλά και για το σημαντικό κοινωνικό έργο.

Περισσότερα...
Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ TOY 9ου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΑΥΤΙΚΗΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 08/04/2014 με πρωτοβουλία του «Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας» πραγματοποιήθηκε

Περισσότερα...
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΕΣΠΕΡΙΔΑ – “HEPHAESTUS 2013” ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/03/2013

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση του forum «Ήφαιστος 2013» την Παρασκευή 29/03/2013 στις εγκαταστάσεις της «Environmental Protection Engineering» – E.P.E. S.A. Περισσότερα...