Επιχειρηματικά Συνέδρια

Το ΕΛ.Ι.Ν.Τ., σε τακτά χρονικά διαστήματα, διοργανώνει Επιχειρηματικά Συνέδρια που στόχο έχουν, για άλλη μία φορά, τη διάδοση και την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Ελληνικής Ναυτικής Τεχνολογίας και των εκπροσώπων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Με την υποστήριξη ειδικών, για το σκοπό αυτό, οργανωτικών επιτροπών και με τις αιγίδες και άλλων σχετικών φορέων και οργανισμών, το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση των δεξιοτήτων του Έλληνα Επιστήμονα - Κατασκευαστή - Ναυπηγού – Προμηθευτή, ερευνώντας και αναδεικνύοντας, μέσα από ειδικές εκδηλώσεις/παρουσιάσεις-Εκθέσεις/Επιχειρηματικά Συνέδρια, την ικανότητα και τις δραστηριότητες όσων διακρίνονται επάξια στον ελληνικό και διεθνή ναυτιλιακό χώρο, σε εξειδικευμένους τομείς κατασκευών.

Για τον σκοπό αυτό, ανάλογα με τις ανάγκες της ναυτιλιακής αγοράς, το Ινστιτούτο διοργανώνει μια σειρά από Επιχειρηματικά Συνέδρια-Εκθεσιακές Παρουσιάσεις-Eιδικά Σεμινάρια, όπως το HEPHAESTUS,  που σημειώνουν μεγάλη προσέλευση επιστημόνων, τεχνικών διευθυντών, πλοιοκτητών, ship managers, ναυλομεσιτών και πρακτόρων, κατασκευαστών, αντιπροσώπων, επιχειρηματιών και στελεχών της Ναυτιλίας.

Επιπρόσθετα, το ΕΛ.Ι.Ν.Τ., λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του επιχειρηματικού, επιστημονικού και εμπορικού κόσμου, θεσπίζοντας και προωθώντας ειδικές εκδόσεις  με στόχο τη διάδοση της Ελληνικής Ναυτικής Τεχνολογίας ( π.χ. η ειδική αγγλική έκδοση του Επιχειρηματικού Fοrum Hellenic Marine Equipment & Exporters HEPHAESTUS), σε συμμετέχοντες Συνεδρίων και εκδηλώσεων ΕΛ.Ι.Ν.Τ. (Εκθέσεις, Διαλέξεις, Παρουσιάσεις, Συνέδρια), Υπουργεία, Οργανισμούς, καθώς και την ευρύτερη ναυτιλιακή κοινότητα και προβολές ΕΛ.Ι.Ν.Τ. σε αντίστοιχα διεθνή και ελληνικά Συνέδρια.

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

TRAINING WORKSHOP, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ «ΕΛΙΝΤ» / «MAR.TEC.M.A.» / «Ε.Ε.Δ.Ε.» ΣΤΙΣ 19 & 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
«ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2013» / ΑΘΗΝΑ & «HE.M.E.EXPO. 2013» / ΣΑΓΚΑΗ

Σε συνέχεια της προηγούμενης – ενημερωτικής εσπερίδας που οργανώθηκε

Περισσότερα...
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Το καθιερωμένο βραβείο ΕΛ.Ι.Ν.Τ απονεμήθηκε φέτος κατά τη διάρκεια του Επίσημου Δείπνου στο Ναυτικό Όμιλος Ελλάδος στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη μεγάλη του προσφορά στο ναυτιλιακό χώρο αλλά και για το σημαντικό κοινωνικό έργο.

Περισσότερα...
Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ TOY 9ου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΑΥΤΙΚΗΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 08/04/2014 με πρωτοβουλία του «Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας» πραγματοποιήθηκε

Περισσότερα...
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΕΣΠΕΡΙΔΑ – “HEPHAESTUS 2013” ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/03/2013

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση του forum «Ήφαιστος 2013» την Παρασκευή 29/03/2013 στις εγκαταστάσεις της «Environmental Protection Engineering» – E.P.E. S.A. Περισσότερα...