Βραβεύσεις και Έπαινοι

Για την επιβράβευση των επιδόσεων  φοιτητών, σπουδαστών διαφόρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Ε.Μ.Π., Τ.Ε.Ι., Σχολές Εμπορικού Ναυτικού) το Ινστιτούτο απονέμει επαίνους και χρηματικά έπαθλα.

Έχουν απονεμηθεί μέχρι σήμερα 14 έπαινοι και χρηματικά έπαθλα.

Επίσης στα πλαίσια των καταστατικών  προβλέψεων απονέμονται ετήσια βραβεία σε προσωπικότητες με πολυετή και αναγνωρισμένη δραστηριότητα στο χώρο της ναυτικής τεχνολογίας και της ναυτιλίας εν γένει.

Από τη Γενική Συνέλευση, κατόπιν πρότασης του Δ.Σ.  ανακηρύσσονται επίτιμα μέλη του Ινστιτούτου, άτομα με διακεκριμένη θέση στο ναυτικοτεχνικό χώρο τα οποία συνέβαλαν ουσιωδώς στην προαγωγή της ναυτικής τεχνολογίας, ή προσέφεραν θετική συνδρομή στην προαγωγή των σκοπών του Ινστιτούτου.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ 29/11/11 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ 29/11/11

Βράβευση Νέου Επίτιμου Μέλους ΕΛΙΝΤ, Γεώργιου Γράτσου, Προέδρου Ν.Ε.Ε. (Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος)

Βράβευση Νέου Επίτιμου Μέλους ΕΛΙΝΤ,
Γεώργιου Γράτσου, Προέδρου Ν.Ε.Ε. (Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος)

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

TRAINING WORKSHOP, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ «ΕΛΙΝΤ» / «MAR.TEC.M.A.» / «Ε.Ε.Δ.Ε.» ΣΤΙΣ 19 & 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
«ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2013» / ΑΘΗΝΑ & «HE.M.E.EXPO. 2013» / ΣΑΓΚΑΗ

Σε συνέχεια της προηγούμενης – ενημερωτικής εσπερίδας που οργανώθηκε

Περισσότερα...
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Το καθιερωμένο βραβείο ΕΛ.Ι.Ν.Τ απονεμήθηκε φέτος κατά τη διάρκεια του Επίσημου Δείπνου στο Ναυτικό Όμιλος Ελλάδος στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη μεγάλη του προσφορά στο ναυτιλιακό χώρο αλλά και για το σημαντικό κοινωνικό έργο.

Περισσότερα...
Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ TOY 9ου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΑΥΤΙΚΗΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη 08/04/2014 με πρωτοβουλία του «Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας» πραγματοποιήθηκε

Περισσότερα...
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΕΣΠΕΡΙΔΑ – “HEPHAESTUS 2013” ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/03/2013

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση του forum «Ήφαιστος 2013» την Παρασκευή 29/03/2013 στις εγκαταστάσεις της «Environmental Protection Engineering» – E.P.E. S.A. Περισσότερα...